SZC logo

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum

OM kód: 203061/012 | 1184 Budapest Hengersor u. 34.

Intézmény logo

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Pestszentlőrinci Technikum

HírekKözérdekű adatokKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. márc. 26.


Igazgatóság

  1% felajánlása

  Sok kicsi sokra megy...

  1% felajánlása

  Kedves Szülők!

  Mint minden évben, úgy az idén is lehetőségük van az adójuk 1%-át alapítványoknak utalni. Szeretnénk megköszönni azoknak a szülőknek, akik az előző évben az alapítványra gondoltak és adózáskor az 1%-ot a Nyílt Tér alapítvány javára utalták. Szeretném Önöknek egy rövid ismertetőben bemutatni mit köszönhetünk ennek az 1% - nak.

  A Nyílt Tér Alapítvány adószáma: 18068708-1-43

  Ebben a tanévben is lehetőségünk nyílt a tanulóknak különböző támogatásokat biztosítani az eddig befolyt 1% - ból. Nyelvtanulás és külföldi cserekapcsolatok, tehetséggondozás és versenyek támogatása, kulturális és szabadidős programok, IKT eszközök és internet hálózat fejlesztése, hátrányos helyzetű diákok támogatása és még számos egyéb közhasznú tevékenység. Az Önök adófelajánlásai lehetővé teszik, hogy közösen teremtsünk egy inspiráló és fejlődést segítő környezetet diákjaink számára. Az idei tanévben az alapítvány tudta finanszírozni az iskola közösségi területein elhelyezett kanapék beszerzését. Igyekeztünk kényelmes és tartós eszközöket vásárolni. Az Önök év közbeni hozzájárulásának és az 1%-nak köszönhetően a tantermeket és az iskola környezetét is igyekeztünk komfortosabbá tenni. Minden tanteremben lecseréltük a függönyöket, sötétítőket és a karnisokat, így egységes képet mutat az iskola. A „MILLIÓ LÉPÉS AZ ISKOLÁDÉRT” versenyben nyert 1 millió forinton vásárolt eszközök beszerzéséhez is hozzá tudtunk járulni. Jelenlegi projektünk egy víz automata üzembehelyezése, az alapítvány ennek a fenntartását is tudja finanszírozni.

  https://www.waterlogic.hu/vizautomatak/termekek/wl7-fw-viztisztito-rendszer/ (a hivatkozás címe: https://www.waterlogic.hu/vizautomatak/termekek/wl7-fw-viztisztito-rendszer/)

  Köszönjük, hogy részt vesz velünk a közös küldetésben!

  Bízunk benne, hogy a jövőben még több diáknak tudunk segíteni anyagilag. Szeretnénk, hogy az iskolában eltöltött idő, ami a mostani életük egy jó részét kiteszi, nyugodt és otthonos körülmények között teljen.

  Örülnénk, ha továbbra is támogatnák alapítványunkat!

   

   

  Köszönettel:

  Bencze István

  Nyílt Tér Alapítvány

  kuratóriumának elnöke

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Végleges felvételi jegyzék

  Végleges felvételi jegyzék

  Gratulálunk a felvételt nyert tanulóknak!

  2024. ápr. 26.


  Igazgatóság

  Iskolai étkezés a 2024/2025-ös tanévre

  Iskolai étkezés a 2024/2025-ös tanévre

  Az alábbiakban a 2024/2025-ös tanév közétkeztetés igényléséhez szükséges nyomtatványokat és szülői tájékoztató levelet találják.

  2024. ápr. 22.


  Igazgatóság

  Ideiglenes felvételi jegyzék_logisztika

  Ideiglenes felvételi jegyzék_logisztika

  Kedves Szülő, Leendő Diákunk! Az alábbiakban megtalálják a BGSZC Pestszentlőrinci Technikum ideiglenes felvételi jegyzékét.

  2024. márc. 14.


  Igazgatóság


  Partnereink

  SZC logo

  Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum


  Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Pestszentlőrinci Technikum

  1184 Budapest Hengersor u. 34.

  Telefon: Telefon: +36 30 369 7855

  E-mail: titkar@hengersor.hu

  OM azonosító: 203061/012


  2024Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Pestszentlőrinci Technikum