SZC logo

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum

OM kód: 203061/012 | 1184 Budapest Hengersor u. 34.

Intézmény logo

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Pestszentlőrinci Technikum

HírekKözérdekű adatokKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Köszöntök minden kedves látogatót honlapunkon.

Tisztelt Látogató! Örömmel köszöntöm iskolánk honlapján!

A honlapunkon böngészve olyan információkat, tudnivalókat talál, amelyek megkönnyítik a tájékozódást az iskolánk életével kapcsolatban. Betekintést kaphatnak, mi történik iskolánk falai között a hétköznapokban és milyenek az ünnepnapjaink. Megismerheti az itt folyó szakmai munkát, szakmai képzéseket és azokat a követelményeket és kötelezettségeket, amelyeket az iskola támaszt tanulóival szemben.

Intézményünk a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum tagintézménye.

Iskolánk a munkaerő-piaci igényekhez igazodva képez szakembereket a gazdálkodás és menedzsment, a turizmus-vendéglátás valamint az informatika területén. Képzéseink technikumi szintűek, s nemcsak a 8. osztályos tanulók számára rejtenek lehetőségeket, hiszen a felnőttek szakmai oktatása területén is elköteleztük magunkat.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy korszerű, versenyképes tudást biztosítsunk mind a továbbtanulni szándékozóknak, mind a szakmát elsajátítani, abban elhelyezkedni kívánó diákjainknak. Arra törekszünk, hogy tanítványainkat felkészítsük az életre, hogy aztán önálló, felelősségteljes, boldog és kiegyensúlyozott felnőtté válhassanak. Célunk, a szakma szeretetére nevelés mellett, az általános műveltség megalapozása is. Alapelvünk, hogy az iskola minden szinten nyitott legyen a diákok előtt.

Kívánom, hogy gyűjtsön és kapjon minél több információt rólunk a honlapunkon, s ha felkeltettük érdeklődését, arra biztatom, hogy látogasson el hozzánk személyesen is, várjuk Önöket a Nyitott kapuk rendezvényeinken!

Képes Józsefné
igazgató

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum


Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Pestszentlőrinci Technikum

1184 Budapest Hengersor u. 34.

Telefon: Telefon: +36 30 369 7855

E-mail: titkar@hengersor.hu

OM azonosító: 203061/012


2024Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Pestszentlőrinci Technikum